Соев сос Дерони Светъл 250 мл.

Соев сос Дерони Светъл 250 мл.

Соев сос Дерони Светъл 250 мл.

 

Соев Сос Светъл на Дерони е подходящ за салати и различни ястия.

Състав: Естествено ферментирал соев сос, вода, соеви зърна (соя), пшеница (глутен), сол, захар.

Производител: Дерони