Сок от грозде и ябълка в кутия от 3 литра.

 Сок от грозде и ябълка в кутия от 3 литра.

Директен сок от грозде и ябълка в кутия от 3 литра. 

 

За NABERINI:

Соковете NABERINI са изцедени, вкусни плодове в бутилка и кутия. 

Те са висококачествен продукт от прясно изцедени, култивирани и/или пасирани диворастящи плодове, произведен от чист плод и нежно пастьоризиран, без добавка на захар, подсладители, оцветители, консерванти, овкусители и други стабилизатори и не са от консервант.

Соковете, които се произвеждат чрез директно пресоване или пасиране на плодове, са с много по-високо качество, в сравнение със соковете от концентрат, защото притежават по-голяма хранителна и витаминна стойност, по-богат вкус и аромат, и са пакетирани непосредствено след извличане на сока. 

Мътен сок: Соковете NABERINI след изцеждане не се подлагат на избистряне чрез колоидно-химични или биохимични методи и се предлагат като мътен сок. Предимствата на мътния сок са: наличие на полифеноли (естествени антиоксиданти); намалена термична обработка; липса на употреба на органични или минерални дестабилизатори или ензими.

Качествени суровини: Качествената суровина е основен фактор за качеството на крайния продукт. Суровината за соковете са висококачествени конвенционални и био плодове с произход от България или внос от сертифицирани производители.

Висококачествено производство: Използва се висококачествен производствен процес, който съкращава времето на преработка и запазва естествения аромат и вкус, витамините и хранителната стойност на суровините. Соковете се произвеждат чрез директно пресоване или пасиране, подлагат се на нежна пастьоризация от 78оС и се пакетират в стъклена опаковка или торба от метализирано фолио. 

АртикулСтатусКодБройЦена
Сок от грозде и ябълка в кутия от 3 литра. - 3800223470126 1 9.90