Прах за Пране Savex

Прах за Пране Savex

Марка: Савекс

Savex изпира отлично благодарение на новата си ензимна формула. Страхотните парфюмни аромати оставят прането свежо и с невероятен, дълготраен аромат, а освен това е и на супер цена. Всичко това прави Savex най-предпочитаната марка в България и изборът на милиони домакини по света.

Savex върши отлична работа. Без значение какво е прането – бяло или цветно, нежно или грубо, с упорити петна или просто с ежедневните замърсявания – Savex има вариант, който ще се справи прекрасно и даже ще надмине очакванията ви. С новата си по – силна формула със специална ензимна система – PowerZyme, Savex се справя дори и с най-упоритите и засъхнали петна. Savex е със страхотна цена. Е, не всички хубави неща в тоя живот трябва да са скъпи.

Savex е с разумна цена и дава шанс на милиони жени да се радват отчлино изпиране и прекрасни аромати, без това да им излиза солено.
Savex е с великолепни парфюми. Изискани аромати, уникални комбинации и усещането, че сякаш току-що си се напръскала със скъп парфюм – това е запазената марка на Savex, която го е направила предпочитан избор за толкова много, много жени. Така че… ако трябва да изпира отлично, ако трябва да не струва много и ако трябва, да ухае прекрасно, трябва да е Savex.

Съставки: Sodium sulfate, Sodium carbonate, Sodium chloride, Zeolite, powder, Dodecylbenzenesulfonic acid, sodium salts, Sodium bicarbonate, Acrylic acid / Maleic acid - copolymer, Na-salt Sodium Silicate, Ethoxylated fatty alcohol, EO7 Etidronic acid (HEDP) Carboxymethyl cellulose, Dimethicone, Fumed Silica, Alkyl dimethyl hydroxyethyl, ammonium chloride, Bentonite, Amylase, Protease, Mannanase, Cellulase, Optical Brightener, Photo brightener

АртикулСтатусКодБройЦена
Прах за Пране Savex 2in1 Fresh 3 Пранета - 3800024022135 1 1.30