Прах за Пране Savex

Прах за Пране Savex

Марка: Савекс

Savex изпира отлично благодарение на новата си ензимна формула. Страхотните парфюмни аромати оставят прането свежо и с невероятен, дълготраен аромат, а освен това е и на супер цена. Всичко това прави Savex най-предпочитаната марка в България и изборът на милиони домакини по света.

Savex върши отлична работа. Без значение какво е прането – бяло или цветно, нежно или грубо, с упорити петна или просто с ежедневните замърсявания – Savex има вариант, който ще се справи прекрасно и даже ще надмине очакванията ви. С новата си по – силна формула със специална ензимна система – PowerZyme, Savex се справя дори и с най-упоритите и засъхнали петна. Savex е със страхотна цена. Е, не всички хубави неща в тоя живот трябва да са скъпи.

Savex е с разумна цена и дава шанс на милиони жени да се радват отчлино изпиране и прекрасни аромати, без това да им излиза солено.
Savex е с великолепни парфюми. Изискани аромати, уникални комбинации и усещането, че сякаш току-що си се напръскала със скъп парфюм – това е запазената марка на Savex, която го е направила предпочитан избор за толкова много, много жени. Така че… ако трябва да изпира отлично, ако трябва да не струва много и ако трябва, да ухае прекрасно, трябва да е Savex.

Съставки: Sodium sulfate, Sodium carbonate, Sodium chloride, Zeolite, powder, Dodecylbenzenesulfonic acid, sodium salts, Sodium bicarbonate, Acrylic acid / Maleic acid - copolymer, Na-salt Sodium Silicate, Ethoxylated fatty alcohol, EO7 Etidronic acid (HEDP) Carboxymethyl cellulose, Dimethicone, Fumed Silica, Alkyl dimethyl hydroxyethyl, ammonium chloride, Bentonite, Amylase, Protease, Mannanase, Cellulase, Optical Brightener, Photo brightener