Салам Мес-Ко Баланс Пуешки

Салам Мес-Ко Баланс Пуешки

Салам Мес-Ко Баланс Пуешки-230г

 

Марка: Мес-Ко

Произход: България

 

Пуешки колбас Walance е произведен от 100% пуешко месо, подходящ за хора, които предпочитат да се хранят здравеословно и балансирано. Характерно за този продукт е, че пуешкото месо е смляно на по-едри късове, които се смесват с подправките. Опушва се естествено с букови стърготини, на което се дължи приятният син аромат на опушено. Суши се в климатични сушилни около седем дни. Готов е за директна консумация след отстраняване на обвивката. Пуешки колбас Balance е подходящ за директна консумация,както и за приготвяне на деликатесни плата и сандвичи.

Серията Баланс е насочена към потребителите, които търсят качествени и изчистени колбаси с автентичен и неподправен вкус. Нарекохме я „Баланс“, заради баланса между цена и качество на крайния продукт. Всички колбаси от серията се произвеждат само от охладени меса, без МОМ. Важно е в колбасите да не се влага механичнно отделено месо(МОМ), защото това месо има високо водно съдържание и ниска хранителна стойност, което е предпоставка за влагането на по-голямо количество консерванти и сгъстители. Изключихме глутена и лактозата които предизвикват проблеми с храносмилането, развитие на възпалителни процеси в чревния тракт и отслабване на имунната система. Така нашите колбаси с марка Баланс са подходящи за хора които избягват консумацията на глутен и лактоза или просто са на диета.

Произведени са от прясно месо и натурални съставки и са подходящи за хора, които предпочитат да се хранят здравословно и балансирано и искат да се насладят на вкуса на месото.

Съставки: съставки:пуешко месо 100 %, сол, подправки, стабилизатори:полифосфати, декстроза, антиоксидант:натриев изоаскорбат, овкусител:мононатриев глутамат, пушилен ароматизант, консервант:натриев нитрит 

100% пуешко месо
БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ ЛАКТОЗА
БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ