Шпек Мес-Ко Баланс Сух -210Г

Шпек Мес-Ко Баланс Сух -210Г

Шпек Мес-Ко Баланс Сух -210г.

 

Марка: Мес-Ко

Произход: България

Продуктов код: 404815

Сухият шпек Balance без Е номера е траен варено-пушен колбас с балансиран вкус и аромат. Една непреходна традиция за Вашата трапеза. Произведен е изцяло от свинско месо, подходящ за хора, които предпочитат да се хранят балансирано. Опушва се естествено с букови стърготини, на което се дължи приятният аромат на опушено. Суши се в климатични сушилни около седем дни. Леко опушеният му вкус и аромат го прави чудесно предложение за сандвичи , сухо мезе или като добавка към изискани предястия.

Серията Баланс е насочена към потребителите, които търсят качествени и изчистени колбаси с автентичен и неподправен вкус. Нарекохме я „Баланс“, заради баланса между цена и качество на крайния продукт. Всички колбаси от серията се произвеждат само от охладени меса, без МОМ. Важно е в колбасите да не се влага механичнно отделено месо(МОМ), защото това месо има високо водно съдържание и ниска хранителна стойност, което е предпоставка за влагането на по-голямо количество консерванти и сгъстители. Изключихме глутена и лактозата които предизвикват проблеми с храносмилането, развитие на възпалителни процеси в чревния тракт и отслабване на имунната система. Така нашите колбаси с марка Баланс са подходящи за хора които избягват консумацията на глутен и лактоза или просто са на диета.

Колбасите от цялата серия Баланс не съдържат: Изкуствени оцветители, соя, ГМО, МОМ, Глутамати, Глутен, Лактоза

Призведени са от прясно месо и натурални съставки и са подходящи за хора, които предпочитат да се хранят здравословно и балансирано и искат да се насладят на вкуса на месото.

Съставки: свинско месо, сол, подправки и екстракти от подправки, захари, ароматизанти. БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ЛАКТОЗА, БЕЗ ИЗКУСТВЕНИ КОНСЕРВАНТИ, ОЦВЕТИТЕЛИ, ОВКУСИТЕЛИ

Производител: Мес-Ко ЕООД

Хранителни стойности за          100 г

  • Енергийност-325/ 1350 (ккал/ kJ)
  • Въглехидрати-1,80 (г)           
  • от които захари- 0,60 (г)       
  • Мазнини- 26 (г)     
  • от които наситени-11 (г)  
  • Протеини- 21 (г)    
  • Сол-2,30 (г)