Кайма свинска – 500 гр., плик

Кайма свинска – 500 гр., плик

Кайма свинска – 500 гр., плик

 

Съставки: Свинско месо, сланина, соев протеин, сол, растителни фибри, киселинен регулатор: натриев аксорбант, натриев цитрат; антиоксиданти: натриев ацетат, стабилизатори: Карагенан.