Кайма за сандвичи-Принцеса-Сами М

Кайма за сандвичи-Принцеса-Сами М

Сами-М - Кайма за принцеси и сандвичи "Принцеса"

 

Охладена кайма за приготвяне на сандвичи

 

Съставки: Свинско месо, сланина, соев протеин, сол, растителни фибри, подправки, киселинен регулатор: натриев аксорбант, натриев цитрат,, антиоксиданти: натриев ацетат, стабилизатори: Карагенан.